آیت‌الله علم‌الهدی: تولد فرزند، نقطه عطف زندگی زناشویی است | «فرهنگ‌سازی» و «حمایت»، دو راه حل بحران افزایش سن ازدواج طرح سامان‌دهی کارکنان دولت یکشنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در کمیسیون اجتماعی بررسی می‌شود تمایل ۵ کشور اروپایی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین اردوغان: اسرائیل در تلاش است جنگ را به کل منطقه گسترش دهد آمادگی ۱۸ هزار و ۶۰۰ عامل اجرایی برای برگزاری دور دوم انتخابات در خراسان‌رضوی سخنگوی وزارت خارجه روسیه: زلنسکی خائن است رئیس‌جمهور چین وارد بوداپست شد اعتراف بایدن به استفاده از بمب‌های آمریکایی برای کشتار غیرنظامیان در غزه وزارت ارتباطات از ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی به صورت هوشمند خبرداد پروژه فیبر نوری منازل و کسب کار استان قم با حضور رئیسی افتتاح شد بلوغ ایران در حوزه دانش و صنعت هسته‌ای رئیسی: افز‌ایش سرعت اینترنت در اولویت کار دولت قرار دارد | حتی برای کسانی که گیم انجام می‌دهند نباید حال‌گیری پیش بیاید + فیلم پایداری تمامی زیرساخت‌های ارتباطی مورد نیاز برگزاری انتخابات سناتور آمریکایی: اسرائیل به استاندارد‌های بشردوستانه پایبند باشد مقام حماس: اسرائیل از مذاکرات صلح به عنوان پوششی برای حمله به رفح استفاده می‌کند گروسی: نگران رزمایش هسته‌ای روسیه هستیم تماس تلفنی هنیه باالعامری | تقدیر حماس ازمقاومت عراق درحمایت ازغزه اتحادیه اروپا به ماموریت نظامی خود در مالی پایان می‌دهد درگیری خانواده‌های اسرای صهیونیست با نیروهای پلیس در تل آویو آمریکا:حمله به رفح را تایید نکرده‌ایم | ارسال بمب به اسرائیل را کوتاه مدت متوقف کرده ایم
سرخط خبرها

واکنش بلژیک به نسل‌کشی در غزه | از شکایت آفریقای جنوبی در دیوان لاهه حمایت می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۰۵۳۱۷
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۴
واکنش بلژیک به نسل‌کشی در غزه | از شکایت آفریقای جنوبی در دیوان لاهه حمایت می‌کنیم
معاون نخست وزیر بلژیک روز سه شنبه اعلام کرد که این کشور باید علیه تهدید نسل کشی در غزه اقدام کند و نمی‌تواند نظاره گر این اوضاع باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پترا دی سوتر، معاون نخست وزیر بلژیک در حساب توییتری ایکس نوشت که به دولت پیشنهاد خواهد کرد تا از شکایت آفریقای جنوبی در دیوان لاهه در مورد نسل کشی در غزه حمایت کند.

این مقام ارشد دولت بلژیک گفت: بلژیک نمی‌تواند کنار بایستد و رنج عظیم انسانی در غزه را تماشا کند. ما باید علیه تهدید نسل‌کشی اقدام کنیم.

دیوان بین‌المللی دادگستری ۱۱ و ۱۲ ژانویه (۲۱ و ۲۲ دی) شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی را درباره نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در باریکه غزه بررسی خواهد کرد. دیوان بین‌المللی دادگستری که «دادگاه بین‌المللی» نیز نامیده می‌شود، عالی‌ترین نهاد حقوقی سازمان ملل متحد است که در سال ۱۹۴۵ برای رسیدگی به مناقشات و اختلافات میان کشورها تأسیس شد.

هیات دادگاه بین‌المللی که متشکل از ۱۵ قاضی است به اختلافات مرزی و پرونده‌هایی که به طور فزاینده‌ از سوی کشورها مطرح می‌شود و دولت‌های دیگر را به نقض تعهدات معاهده سازمان ملل متهم می‌کنند، رسیدگی می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->